• +381 15 306 110
  • +381 15 335 110 --
  • +381 15 335110 +381 15 306110

> Hotel Atlantica Aenas - Aja Napa, Kipar

  • 0 dana, 0 noci
  • već od

Opis Destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 196/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Lokacija:
hotel je udaljen 200m od peščane plaže Nissi (prelazi se prometna ulica), 2.5km od centra Aja Nape, 150m od autobuske stanice, oko 50km od aerodroma Larnaka.

Hotelska ponuda:
hotel ima 4 restorana, 6 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen sa vodenim toboganom, unutrašnji bazen (grejana voda tokom zimskih meseci), wellness i spa centar, saunu, masažu, parno kupatilo, Ä‘akuzi, fitnes, frizerski salon, klub za decu, teniski teren, skvoš teren, stoni tenis, bilijar, sale za konferencije, menjačnicu, suvenirnicu, servis za pranje veša. Obavezan dress code u hotelu.

Sobe:
hotel raspolaže sa 326 soba. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef (doplata), fen za kosu, radio, aparat za pripremu kafe, pristup internetu (doplata), bade mantil. Inland View (standard) soba je površine oko 20m2.

Ishrana: 
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za ALL inclusive.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT