• +381 15 306 110
  • +381 15 335 110 --
  • +381 15 335110 +381 15 306110

> Hotel Christofinia - Aja Napa, Kipar

  • 0 dana, 0 noci
  • već od

Opis Destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 196/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Lokacija:
200m od Nissi plaže, udaljen od centra mesta oko 3,5 km. Od aerdoroma u Larnaki udaljen oko 60km. U blizini hotela se nalazi autobuska stanica. Hotel ima 126 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bazen, bar, kafe bar, wifi internet, prodavnica suvenira, biljar, teren za odbojku na pesku, teniski teren, stoni tenis, igralište  za decu, parking.

Sobe:
kupatilo, fen, klima uređaj, frižider, SAT TV, telefon, balkon.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).  
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FTSlične Ponude