• +381 15 306 110
  • +381 15 335 110 --
  • +381 15 335110 +381 15 306110

> Hotel Kapetanios - Limasol, Kipar

  • 0 dana, 0 noci
  • već od

Opis Destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 196/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Lokacija:
100 m od plaže, u blizini gradske galerije, Arheološkog muzeja, na par minuta šetnje do centra grada Limasol, 77 km od aerodroma. Hotelske sobe su renovirane tokom zime 2015.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi bar, restoran, zatvoreni i otvoreni bazen, snek bar pored bazena, đakuzi, teretana, sauna, internet.

Sobe:
standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, wi-fi internet, minibar, kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
 polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Postoji mogućnost umanjenja za uslugu noćenje doručak.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT