Albatros Sharm Resort

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Sharm el Sheikh, najposećenije letovalište u azijskom delu Egipta, na samom jugu Sinajskog poluostrva, udaljen 480 km od Kaira. Povoljna klima i izuzetan geografski položaj uticali su da Sharm el Sheikh izraste u jedno od najlepših i najpopularnijih letovališta u Egiptu. Sunce tokom čitave godine, prelepe peščane plaže sa dužim plićakom pogodne su za odmor i letovanje porodica sa decom a za ljubitelje ronjenja fantastični koralni grebeni sa raznolikim podvodnim svetom. More je izuzetno bistro, tirkizno i toplo, a prizor je još nestvarniji sa pustinjom u zaleđu morske obale. Mnogi su razlozi da Vaše letovanje provedete u nekom od udobnih hotela iz ponude. Morsku obalu Sharm el Sheikha, dužine oko 50 km, čine tri koralna zaliva: Naama Bay, Sharks Bay i Nabq Bay.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Albatros Sharm Resort  (ex Beach Albatros Resort) nalazi se u Hadabi, nedaleko od starog grada Old Market, na litici Ras Om El Said, sa koje se pruža

predivan pogled na poluostrvo Ras Mohamed i Sinaj planinu. Hotelska peščanu plaža dužine 1000 m, do koje se gosti spuštaju panoramskim liftom u kuli ili stepenicama, većim delom je sa postepenim ulaskom u more a manjim delom sa koralnim grebenom. Albatros Sharm  Resort je udaljen 10 km od centra Naama Bay i 19 km od aerodroma Sharm el Sheikh.

Sobe: Glavna hotelska zgrada i porodične sobe hotela Albatros Sharm Resort okružene su prelepim baštama. Hotel ima 226 soba, sve imaju kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi-fi, mini bar i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travelsu standardne sobe (192)sa pogledom na baštu, bazen ili more i porodične sobe (34) koje imaju dnevnu i 2 spavaće sobe, pogled bašta, bazen ili more.

Hotelski sadržaj: Gostima su na rasplaganju glavni restoran Sea View, italijanski restoran Il Caminetto i Beach Restaurant (užine). U ponudi hotela je i nekoliko barova - La Veranda Bar, Active Pool Bar, Club House Bar i Beach Bar, prodavnice, wifi, menjačnica i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Albatros Sharm Resort ima 2 spoljašnja bazena, 2 izdvojena bazena za decu, bilijar, teren za tenis (oprema i osvetljenje), boćanje, odbojku na plaži i sportove na vodi. U sklopu spa centra je sauna, tursko kupatilo, parnokupatilo, salon lepote, razne vrste masaža i tetmana. Za najmlađe, pored dečijeg kluba i igrališta, u ponudi je dnevni program sa organizovanim aktivnostima i večernja zabava. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.
Program putovanja - 10 noćenja/11 dana:
1. dan                                    Beograd - Sharm El Sheikh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre leta. Let za Hurgadu direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 - 10. Dan                                           Sharm El Sheikh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11. dan                                 Sharm El Sheikh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Let za Beograd.

Program putovanja - 11 noćenja/12 dana:
1.dan                                     Beograd - Sharm El Sheikh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre leta. Let za Hurgadu direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 - 11. Dan                           Sharm El Sheikh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

12. dan                                 Sharm El Sheikh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu