Elounda Bay Palace

Elounda , Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni hotel se smestio u zalivu Mirabelo, na udaljenosti od 4 kilometra od centra letovališta Elounda, poznatog po luksuznim hotelima i divnim peščanim plažama okruženim zelenilom. Živopisno i jedno od najlepših mesta na Kritu, Agios Nikolaos, se nalazi 10 kilometara od hotela, dok je aerodrom u Heraklionu udaljen 66 kilometara.

Plaža:
Prva linija do mora. Hotel poseduje dve peščane plaže (veću i manju). Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatne za goste hotela, kao i peškiri za plažu.

Sadržaj hotela:
hotel je izgrađen u duhu grčkih ostrva, a u isto vreme upotpunjen elegantnim stilom i besprekornom uslugom. Brojni su sadržaji hotela: 24h recepcija, bazen sa slatkom vodom, zatvoreni grejani bazen, kapelica u hotelu, Fitnes centar (novi rekreacioni centar sa saunom, hamam soba za opuštanje na otvorenom, novi fitnes centar sa panoramskim pogledom na more), Wi-Fi na javnom delu hotela- besplatno, Masaža u sobi (na upit na licu mesta), parking, prodavnica, mini market, servis u sobi,kongresni centar, sauna, sef sobi besplatno, SPA centar Escape Vitalite Chenot, teretana besplatno, tursko kupatilo, ležljke na plaži besplatno, peškiri za plažu-besplatno, dadilja – na upit na licu mesta (uz doplatu), dečiji bazen sa dečjim toboganom (slatka voda), dečiji klub (4-12 godina), igralište za decu, barovi, 9 restorana (među njima - 7 restorana a la carte), košarka, odbojka, ronjenje, sportovi na vodi, stoni tenis, tenis (5 teniskih teerna/osvetljenje - uz doplatu na licu mesta), amfiteatar za zabavu (kapaciteta do 600 ljudi), animacija, dnevni sportski program, tematske večeri - nekoliko puta nedeljno.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 258 soba raspoređenih u tri potkategorije Prestige, Gold i Platinum. Gostima su na raspolaganju sobe Double classic Splendid club garden view, Double classic Splendid club Sea View, koje su površine 28 m², sastoje se od spavaće sobe sa jednim bračnim ili dva odvojena kreveta, mermernim kupatilom i balkonom, sa pogledom na kopno ili more i maksimalnog su kapaciteta dvoje odraslih i jedno dete. Bungalow Deluxe Splendid club Sea View su površine 30 m² i nude spektakularan pogled na more. Porodicama sa dvoje dece na raspolaganju su sobe “family rooms Splendid club garden view” koje su površine 55 m² i sastoje se od dve prostorije i dva kupatila. U svim sobama se nalaze: klima, televizor (SAT TV, 50 kanala, muzički kanali, telefon, sef, mini-bar, kupatilo (kada ili tuš kabina) bade mantili i papuče, fen za kosu, pribor, balkon/terasa. hotel sadrži ukupno 258 soba.U sobama se nalaze: klima uredjaj, televizor (SAT TV, 50 kanala, muzički kanali, telefon, sef, mini bar, kupatilo (kada/tuš) bade mantili i papuče, fen za kosu, pribor, balkon/terasa.


Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.eloundabay.gr/

Napomena:
Luksuzan hotel namenjen gostima koji tragaju za veoma dobrim hotelima kategorije 5* i besprekornom uslugom. Hotel je uključen u lanac luksuznih svetskih hotela.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu