Hillside Beach Club HV1

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma i 4 km od Fetija. Izgradjen je 1992. godine, renoviran 2016. godine. Zauzima površinu od 100.000 m2.

Plaža:
Sopstvena, šljunkovita plaža. Pored glavne plaže sa plavom zastavicom, imaju i “silent” plažu, samo za odrasle osobe, kao i drvene platforme za sunčanje. Suncobrani, ležaljke, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz 8 blokova i ima 129 dvokrevetnih soba-tip A (imaju veliku terasu, pogled na more, površine 40 m2), 129 porodičnih soba-tip B (sastoji se iz dve sobe, imaju veliku terasu, pogled na more, površine 50 m2), 64 klub sobe-tip C (nemaju balkon, površine 30 m2), 8 jednokrevetnih soba-tip D (nemaju balkon, površine 20 m2) i 20 trokrevetnih soba (imaju balkon, površine 35 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, fen, telefon i bežični internet.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (riblji i italijanski), 5 barova, spoljašnji bazen, 2 dečija bazena, 4 tobogana, 4 teniska terena, odbojka na plaži, vaterpolo, košarka, fudbal, streljaštvo, joga, boćanje, stoni tenis, časovi plesa, sportovi na vodi, pikado, video igre, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, djakuzi, masaža, kozmetički salon, dečiji klubovi, igraonica, čuvanje dece, doktor, diskoteka, internet kafe, bioskop na otvorenom, prodavnica, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
www.hillsidebeachclub.com

Napomena:
Jedan od najbolje ocenjenih hotela na internet portalima i nosilac brojnih prestižnih nagrada za kvalitet. Preporuka za sve tipove gostiju.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu