Hotel Faraana Reef Resort

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik je najpoznatije mondensko letovaliste Egipta, nalazi se na 480 km od Kaira, na samom jugu sinajskog poluostrva, u azijskom delu Egipta. Obala je duga 15km i cine je tri koralna zaliva Nama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay, okružena beduinskim naseljima, planinama i pustinjom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Faarana Reef je odlično lociran na 170 metara dugoj peščanoj plaži, udaljen oko 5 km od starog centra Šarm el Šeika, oko 10 km od mesta Naama Bay i 22 km od aerodroma. Plaža ima peščani ulaz u more, nakon nekoliko metara počinje koralni greben, što je idealno za snorkeling. Pored hotelske plaže nalazi se čuveni bar Farša.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, grill restoran, nekoliko barova, tri bazena od kojih je jedan sa đakuzijem, bilijar, stoni tenis, odbojka na pesku, teniski tereni, animacija i mini klub za decu, SPA centar u okviru koga je đakuzi, sauna, masaža, fitnes centar, teretana i tursko kupatilo, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini-bar, sef, kupatilo, fen za kosu, balkon/terasa.

Usluga:
all inclusive - "sve uključeno"- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu