Hotel Iglika Palace

Borovec, Bugarska

Opis destinacije

Borovec, jedan od najstarijih ski centara u Bugarskoj udaljen je od Beograda 480 km, a od Sofije 73 km. Kao zimski ski centar počinje da se razvija 70-tih i 80-tih godina XX veka. Nakada lovni rezervat bugarskih careva, Borovec prerasta u moderan zimski centar građen po ugledu na „Les Arcs" u francuskim Alpima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Iglika Palace je smešten u samom centru Boroveca, pored hotela Rila. Hotel je od gondole udaljen 200 m.

Sobe: Hotel Iglika Palace u svom sastvau smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Iglika Palace se nalaze glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Iglika Palace, gostima je na raspolaganju spa centar u okviru kojeg se nalaze bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, parkinga i Wi-Fi u lobiju.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu