Hotel Perelik

Pamporovo, Bugarska

Opis destinacije

Pamporovo, jedan od najjuznijih ski centara u Evropi, nalazi se u pokrajini Smoljen, 260 km od Sofije i 631 km od Beograda. Ski centar je smesten na obronicima južnih Rodopa, na nadmorskoj visini od 1620 m, dok je najviši vrh Pamporova Snežanka na 1928 m i nalazi se samo nekoliko stotina metara od centra mesta. Blage zime sa jakim mediteranskim uticajem i prosečnom temperaturom u januaru od 3°C čine Pamporovo jednim od najsunčanijih skijališta u Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Nalazi se u samom centru Pamporova i potpuno je renoviran 2016. god. Od ski lifta, do kojeg je organizovan prevoz udaljen je 900 m.

Sobe: Ima ukupno 177 standard sobe u i 31 apartman. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon i mini bar.

Hoteski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel ima i italijanski restoran, lobby bar, noćni  i après ski bar. Od zabavnih sadržaja, gostima sun a raspolaganju:  kuglana, stolovi za bilijar i elektronske video igre. U okviru spa centra nalazi se olimpiski bazen, teretana, sobe za masažu,  dve saune i solarijum.

Hotel Perelik i Orlovetz su povezani toplim hodnikom.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena i fitnes centra. Paket sauna može da se doplati na licu mesta i obuhvata korišćenje infrared, finske saune, parnog kupatila, hamama, ledene sobe, relax zone i đakuzija.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu