Jaz Aquamarine Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo Hurgada počinje da se razvija sedamdesetih godina i ubrzo postaje izuzetno popularna turistička destinacija Crvenog mora. Najveća atrakcija je besprekorno plavo, čisto i toplo Crveno more, bogato raznobojnim koralima i podvodnim životinjskim svetom. Hurgada ima oko 250.000 stanovnika, a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakala (noviji centar) i Memša (moderan turistički deo sa šetalištem). Na obali Hurgade, dugoj 45 km, sagrađeno je više od 250 smeštajnih kapaciteta raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km nikla su i nova letovališta El Gouna, Makadi Bay, Sahl Hasheesh i Soma Bay.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Napomene
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

CENA UKLJUČUJE:
- avionski prevoz na redovnoj liniji avio kompanije Air Cairo, Beograd - Hurgada - Beograd
- aerodromske takse 76€ (Beograd 21,42€, Hurgada 28,60€, DCV taksa 0.98€ i YQ 25€), takse su podložne promeni. YQ taksa predstavlja taksu za doplatu za gorivo, propisuje je avio kompanija i podložna je promeni do realizacije putovanja.
- deca do 2 godine plaćaju deo avionske karte u iznosu od 50€ (nemaju sedište u avionu i u transferu, niti krevet u hotelu)
- transferi aerodrom - hotel - aerodrom
- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu
- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

CENA NE UKLJUČUJE:
- zdravstveno putno osiguranje
- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.
- fakultativni izleti
- egipatska viza*

* Putnici sa srpskim pasošima mogu platiti vizu po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole (25$ po pasošu) ili je samostalno pribaviti egipatske vize ako lično odu u ambasadu Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje.

Potrebna dokumentacija za vizu:
-pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima barem dve slobodne stranice
-dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini)
-vaučer i print rezervacije avio karata (dobija se u agenciji na zahtev putnika), iznos od 12 USD po pasošu.

Turističke vize su BESPLATNE za državljane Republike Srbije za boravak do 30 aprila 2021.god
Lokacija: Jaz Aquamarine Resort, luksuzno uređen resort, nalazi se na jugu Hurgade, na ulazu u oblast Sahl Hasheesh, na privatnoj, prostranoj (dužine 1 km), peščanoj plaži sa plitkom vodom u kupališnoj zoni i koralnim grebenom (preporuka obuća za plažu). Udaljen je 20 km od aerodroma i 30 km od centra Hurgade.

Sobe: Kompleks čine dva hotela, Jaz Aquamarine i Jaz Bluemarine. Jaz Aquamarine ima 1001 moderno dizajniranu sobu, koje mogu biti kategorije standard (30m2), superior (38m2), family (45m2), family deluxe (50m2) i family deluxe swim up. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu i čaj i balkon ili terasu. Jaz Blumarine ima 300 family (40m2) soba.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana Topaz, hotel ima 4 a-la carte restorana u kojima se služe specijaliteti italijanske, azijske, libanske kuhinje, kao i morski specijaliteti, nekoliko barova i disco klub Fantasia. Od dodatnih sadržaja i usluga gostima Jaz Aquamarine hotela su na raspolaganju internet, menjačnica, prodavnice, rent-a-car, apoteka, salon lepote i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Jaz Aquamarine hotel ima kompleks 17 spoljašnjih bazena i 22 tobogana (14 za odrasle i 8 za decu), unutrašnji bazen u Spa Mividaspa u Jaz Bluemarine hotelu, 2 open air jakuzzi na plaži, tenis terene, stoni tenis, odbojku, pikado, boćanje, fitnes, razne sportove na vodi, ronilački centar i animaciju. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, pored bazena i na plaži.

All inclusive
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu