• +381 15 306 110
  • +381 15 335 110 --
  • +381 15 335110 +381 15 306110

> Sol Wave House Mallorca - Magalluf, Majorka

  • 0 dana, 0 noci
  • već od

Opis Destinacije

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu. Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 196/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Lokacija:
hotel Sol Wave House Mallorca se nalazi na obali mora, od plaže ga deli samo šetalište. Udaljen je 17 km od grada Palma, a stanica javnog gradskog prevoza je na 50 metara od hotela. U blizini se nalaze tereni za razne sportske aktivnosti i sportove na vodi. Ima 184 sobe.

Hotelska ponuda:
otvoreni bazen na terasi sa ležaljkama i suncobranima, bazen sa mašinom koja proizvodi talase za surfovanje, snek bar, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, prodavnica sportske opreme, animacija i nastupi poznatih DJ-eva. 

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet (uz doplatu), sef i mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
najam (bez ishrane). Mogućnost doplate za doručak ili polupansion (doručak i večera - samoposluživanje, izbor više jela). Napomena: večera se služi u hotelu Sol House Mallorca MIXED by Ibiza Rocks.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FTSlične Ponude